Galloway vlees

Een Galloway rund bestaat voor een groot deel uit vlees dat heel geschikt is voor onze gemengde pakketten. Dit pakket weegt ongeveer 3 kilo en bestaat uit ca. 1 kg stoofvlees en 2 kilo gehakt, tartaar en worst. De verhouding is afhankelijk van de leeftijd van de runderen die geslacht worden en of het koeien of stieren zijn.

 

Aan een Galloway zit een goede biefstuk, maar niet zo veel als bij vleesrassen die daar op worden geselecteerd. Hierdoor is de hoeveelheid biefstuk, entrecote, rib–eye en ossenhaas beperkt. Net als de moderne rassen heeft de Galloway 1 tong, hart en staart, dus deze producten zijn ook beperkt leverbaar. Klanten die een pakket bestellen krijgen hierbij voorrang.

 

Uitverkocht

De site is weer gesloten, voor zaterdag 18 november kunnen geen bestellingen meer geplaatst worden. De laatste verkoopdag dit jaar is zaterdag 16 december.

 

Vaste klanten krijgen automatisch bericht over de verkoopdagen. Als u op de hoogte wilt blijven, kunt u zich inschrijven via het bestelformulier op de volgende pagina.

 

 

  Ga verder voor informatie en aanmelden

 

Informatie

free

 

natuurmonumenten