Galloway vlees

Een Galloway rund bestaat voor een groot deel uit vlees dat heel geschikt is voor onze gemengde pakketten. Dit pakket weegt ongeveer 3 kilo en bestaat uit ca. 1 kg stoofvlees en 2 kilo gehakt, tartaar en worst. De verhouding is afhankelijk van de leeftijd van de runderen die geslacht worden en of het koeien of stieren zijn.

 

Aan een Galloway zit een goede biefstuk, maar niet zo veel als bij vleesrassen die daar op worden geselecteerd. Hierdoor is de hoeveelheid biefstuk, entrecote, rib–eye en ossenhaas beperkt. Net als de moderne rassen heeft de Galloway 1 tong, hart en staart, dus deze producten zijn ook beperkt leverbaar. Klanten die een pakket bestellen krijgen hierbij voorrang.

 

Uitverkocht

Voor de eerstvolgende verkoopdag zaterdag 17 november is inmiddels alles uitverkocht. Op dit moment is de website gesloten.

 

De laatste verkoopdag is zaterdag 15 december. Vaste klanten krijgen automatisch bericht over de verkoopdagen. Als u nog geen klant bent en wel op de hoogte wilt blijven, kunt u zich inschrijven op de volgende pagina.

 

 

  Ga verder voor informatie en aanmelden

 

Aanmelden

free

 

natuurmonumenten